U Craiova 1948 a remizat vineri cu FC Hermannstadt (1-1) și a ajuns la cea de-a treia partidă consecutivă fără victorie. Patronul Adrian Mititelu a decis să facă o nouă schimbare pe banca tehnică a echipei.

Marius CroitoruFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Marius Croitoru revine după un an la U Craiova 1948

Oltenii au făcut pregătirea de vară cu antrenorul Joao Janeiro, plecat înainte de începutul sezonului. A urmat Nicolae Dică, demis după doar cinci etape.

În ultima perioadă s-au ocupat de echipă secunzii Dan Vasilică și Florin Drăgan, deși în acte ca antrenor principal figurează Paul Răducan.

Aflată pe locul al nouălea după 12 etape, cu 13 puncte acumulate, U Craiova 1948 va avea un nou antrenor începând de săptămâna viitoare.

Conform Ediție.ro, ziar care aparține patronului Adrian Mititelu, Marius Croitoru este foarte aproape de o revenire în Bănie.

Fostul antrenor al celor de la FC Botoșani va semna luni contractul, iar marți urmează să fie prezent la antrenamentele echipei.

Numit în vara anului trecut pe banca oltenilor, Marius Croitoru a condus echipa timp de 14 etape, fiind criticat dur de Adrian Mititelu după ce și-a dat demisia.

În runda cu numărul 13 a SuperLigii, U Craiova 1948 va juca pe terenul celor de la Poli Iași.