Sepsi Sfântu Gheorghe a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în SuperLiga României. Formația antrenată de Liviu Ciobotariu a pierdut categoric disputa cu CFR Cluj, scor 3-0. La finalul partidei, antrenorul covăsnenilor a tras concluziile.

Liviu CiobotariuFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

Sepsi a ajuns la 4 meciuri la rând fără succes în SuperLiga

Sepsi Sfântu Gheorghe a ajuns la 5 partide la rând fără victorie în toate competițiile.

Covăsnenii au suferit a patra înfrângere la rând în campionat și a coborât pe locul 10 în SuperLiga României.

Echipa pregătită de Liviu Ciobotariu nu a avut replica în disputa cu CFR Cluj, iar antrenorul oaspeților a fost dezamăgit și a tras concluziile sale după acest joc.

Mai mult decât atât, tehnicianul a vorbit și despre viitorul său pe banca celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

„E un rezultat greu de digerat, venit într-un moment greu al nostru. La 3-0, nu poți să mai spui că ai avut o evoluție satisfăcătoare. Scorul este mare, în ceea ce a însemnat desfășurarea partidei. Am avut o primă repriză reușită, cu posesie bună, situații de a marca, dar a venit acel minut 40 în care am primit penalty.

Le-am spus băieților să continuăm să jucăm, am avut două situații uriașe de a marca, bara lui Ștefan și ratarea lui Ștefănescu.

Este o situație apăsătoare, o situație grea. Va trebui să ieșim foarte repede de aici. E clar că ne-am pierdut moralul, ne-am pierdut încrederea. Chiar dacă încercăm să pasăm, avem multe momente în joc în care dăm dovadă de nesiguranță. Asta se vede și în rezultat.

Va trebui să remediem cât mai rapid. Eram echipa cu siguranță defensivă. Nu primeam gol. Acum, lucrurile s-au schimbat. La orice acțiune încasăm gol. Asta vine din neîncrederea jucătorilor, își pierd capul.

Este presiunea rezultatului, e cea mai importantă. Putem găsi scuze, că am întâlnit cele mai bune echipe, care se vor bate cu siguranță la titlu, dar nu e o scuză pentru noi. Dacă vrem să fim în primele șase, ar trebui să arătăm altfel.

Asta este viața noastră, a antrenorilor. Noi încercăm să facem rezultate pozitive. Eu încerc să-mi fac munca bine. Am avut un început foarte bun, acum e clar că suntem într-o scădere.

Pe un antrenor îl țin rezultatele, asta e clar. Nu știu, trebuie să întrebați conducerea. Eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine, încerc să redresez corabia. Asta este viața, se poate întâmpla orice. N-am niciun fel de problemă.” - a declarat Liviu Ciobotariu, potrivit Digi Sport.