FCSB este lider în SuperLiga României după 11 etape disputate, iar formația antrenată de Elias Charalambous a primit o veste bună în ceea ce îl privește pe fundașul Vlad Chiricheș.

Vlad ChirichesFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vlad Chiricheș va reveni anul acesta pe teren deși se zvonea că nu va mai juca în 2023

Vlad Chiricheș s-a accidentat în partida disputată de FCSB cu UTA Arad (1-2), pe data de 28 august, iar staff-ul medical al roș-albaștrilor transmitea la vremea respectivă că stoperul are șanse minime să mai joace în 2023.

Chiricheș a suferit o leziune musculară gravă, iar fostul căpitan al echipei naționale de fotbal a României a luat decizia de a apela la anumiți medici italieni, cu care a colaborat și în perioada când a evoluat în Serie A.

După ce au citit și interpretat RMN-urile și situația lui medicală, i-au transmis nu doar că nu va avea nevoie de intervenție chirugicală, cum s-a crezut la început, dar va putea reveni în circa două luni.

Săptămâna aceasta, staff-ul medical al FCSB-ului a luat decizia ca jucătorul în vârstă de 33 de ani să iasă pe terenul de antrenament, pentru a începe alergările în regim individual.

După ce va efectua doar serii de alergări timp de 7-10 zile, Chiricheș va intra treptat și la antrenamentele normale, alături de ceilalți jucători.

Cel mai probabil, Chiricheș va bifa primele minute după accidentare la începutul lunii noiembrie.