Accidentat grav în urma unui duel cu Valentin Țicu în partida dintre Petrolul Ploiești și FC Hermannstadt, Dragoș Iancu se recuperează după operația suferită și a primit o veste excelentă din partea clubului său.

Dragos Iancu Foto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

FC Hermannstadt i-a oferit o mărire de salariu și prelungirea contractului lui Dragoș Iancu, după accidentarea teribilă

Operat pentru o fractură deschisă de peroneu, Dragoș Iancu a părăsit spitalul din București și va începe perioada de recuperare, iar doctorii sunt optimiști că la începutul anului viitor va reveni la antrenamente.

Președintele sibienilor, Dănuț Coman, a declarat că nu își dorește o pedeapsă aspră pentru Valentin Țicu, pentru că nu a intenționat să îl accidenteze pe Iancu, dar și că jucătorul a primit o prelungire a contractului cu un salariu mărit.

„Eu sunt convins că nu a fost cu intenție. Efectiv, Țicu a vrut să oprească un contraatac. Nu mă interesează absolut deloc cât va fi suspendat, deși eu îmi doresc să nu fie foarte multe etape, deoarece e un jucător tânăr, care poate fi convocat la echipa națională.

Nu cred că se face Dragoș bine mai repede dacă îl suspendă zece etape pe Țicu. Discutăm frecvent cu medicul care l-a operat. Depinde foarte mult de organismul lui Dragoș, de cum răspunde recuperării.

Eu cred că la jumătatea sau finalul lunii ianuarie se va antrena cu echipa. Acum, de ziua lui, i-am făcut cadou o prelungire de contract și o mărire de salariu” – a declarat Dănuț Coman, pentru PlaySport.

Aflată pe locul al cincilea în SuperLigă după remiza cu Rapid, FC Hermannstadt va întâlni în etapa viitoare U Craiova 1948.