Dinamo București a ajuns la patru înfrângeri consecutive în SuperLigă și ocupă penultima poziție, însă conducerea clubului îi acordă în continuare încredere antrenorului Ovidiu Burcă.

Ovidiu BurcaFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Dinamo nu se gândește la despărțirea de antrenorul Ovidiu Burcă până la finalul sezonului

„Câinii roșii” au pierdut vineri partida din deplasarea de la Galați, scor 1-0 cu Oțelul, ajungând pe penultima poziție a clasamentului.

De la revenirea în prima ligă, Dinamo a înregistrat două victorii, două remize și șapte înfrângeri.

Totuși, administratorul special Andrei Nicolescu anunță că dinamoviștii au încredere 100% în antrenorul Ovidiu Burcă, iar o eventuală analiză se va face abia la sfârșitul sezonului.

„Noi credem în continuare în jucători. Ei sunt în profilul pe care ni l-am dorit. Ei sunt în portofoliul pe care ni l-am dorit ca și concept de joc, noi credem în ei.

Faptul că nu avem rezultate și încă nu vin ține de tăria de caracter, de modalitatea în care vom demonstra toți că avem tărie de character.

Jucătorii să își invingă teama de a greși și noi să ne facem treaba în conducere. Avem încredere 100% în Ovidiu. Dacă vom face o analiză, o vom face la finalul anului.

Nu cred că se pune problema (n.r. demiterii), precum zic suporterii și presa. E o perioadă grea. Trebuie să punem capul în pământ și să mergem mai departe” – a declarat Andrei Nicolescu, pentru DigiSport.

În etapa a 12-a din SuperLigă, Dinamo va primi vizita celor de la CFR Cluj.