Rămas liber de contract după despărțirea de FCSB la finalul lunii iunie, algerianul Billel Omrani a fost prezentat oficial ca noul jucător al formației Petrolul Ploiești.

Billel OmraniFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Billel Omrani a semnat cu Petrolul Ploiești

Transfer spectaculos pentru Petrolul Ploiești, care nu a încheiat campania de achiziții, deși s-au scurs zece etape din noul sezon al SuperLigii.

Prahovenii l-au prezentat joi pe Billel Omrani, jucător care are în palmares cinci titluri de campion al României cu CFR Cluj.

„Bun venit, Billel Omrani!

Atacantul francez cu origini alegeriene Billel Omrani vine să completeze compartimentul ofensiv al „lupilor”, semnând un angajament cu clubul nostru.

În vârstă de 30 ani, Omrani este de cinci ori campion al României, cu CFR Cluj, dublu câștigător al Supercupei României, cu același club, dar și deținător al Cupei Ligii Franceze, trofeu obținut în tricoul lui Olympique Marseille. De altfel, puternicul jucător s-a format la OM, evoluând inclusiv pentru prima echipă, în Ligue 1, acolo unde a adunat șase prezențe.

Omrani a ajuns în România în 2016, atunci când a semnat cu CFR Cluj, evoluând pentru ardeleni până în 2022, ulterior trecând, pentru un sezon, la FCSB. Are 186 de meciuri disputate în primul eșalon al fotbalului românesc, iar în stagiunea 2019-2020 a fost cel mai bun marcator din fazele preliminare ale Champions League, cu șase reușite” – au anunțat ploieștenii pe site-ul oficial.

Conform site-ului Transfermarkt, Billel Omrani este evaluat la 850.000 de euro, după ce cota lui ajunsese în urmă cu patru ani la 3,6 milioane de euro.