Rapid și-a vândut în această vară golgheterul din sezonul trecut, croatul Marko Dugandizc, dar conducătorii giuleșteni s-au mișcat repede și marți l-au prezentat oficial pe înlocuitorul acestuia.

Jucatorii RapiduluiFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Atacantul camerunez Kevin Soni a semnat cu Rapid București

Feroviarii au încasat aproximativ două milioane de euro de la Al-Tai din Arabia Saudită pentru Dugandzic, dar cum perioada de transferuri s-a încheiat, au adus un jucător liber de contract.

Atacantul camerunez Kevin Soni are în CV formații importante, ca Bordeaux, Girona, Espanyol, Villarreal sau Celta Vigo, iar în ultimul sezon a evoluat pentru Asteras Tripoli în prima ligă din Grecia.

În vârstă de 25 de ani, Soni nu a mai jucat din luna martie, însă are o prezență în echipa națională a Camerunului, pentru care a debutat în 2022.

„Este o mare plăcere să fiu aici, este un club foarte mare. Știu că în București sunt trei echipe importante și că Rapid este cea mai frumoasă echipă, cu cei mai tari suporteri. Abia aștept să debutez în Giulești și să realizăm lucruri importante împreună” – a declarat Kevin Soni, pentru site-ul oficial al Rapidului.