​Mircea Rednic a fost operat miercuri după ce a suferit un infarct în timpul partidei disputate de UTA Arad împotriva celor de la FCSB, iar antrenorul a vorbit acum despre momentele grele prin care a trecut.

Mircea RednicFoto: VIRGINIE LEFOUR / AFP / Profimedia

Mircea Rednic a fost externat: „Lumea venea și întreba dacă sunt bine”

UTA a anunțat vineri că Rednic a fost externat de la Spitalul Județean din Arad, iar tehnicianul a povestit când s-a simțit prima oară rău și cum a ajuns să fie operat.

„Imediat după primul gol al nostru (n.r. cu FCSB), am simțit ceva. O apăsare, o greutate, nu știu cum să explic mai clar. Că apoi și ceilalți din staff, jucătorii, au zis: 'Aoleu, Mister, poate ne-am suit noi pe dumnevoastră și v-am strivit!'.

Simțeam eu ceva, am luat o pastilă de la doctorul nostru și mi-am revenit. Am fost mai agitat în repriza a doua, parcă a mai fost ceva, dar după care mi-am revenit. N-am avut nicio jenă nici după finalul meciului cu FCSB, mai mult, am stat de vorbă, la taclale cu jucătorii, cu cei din staff, s-a stat la o bere. A doua zi, la antrenament, iar am simțit o apăsare.

I-am zis lui 'dochi' (n.r. doctorul) al nostru de la echipă: 'Vreau să fac eu un control să stau liniștit!'. Am ajuns la spital, să fac un EKG. Când a văzut rezultatul, doctorița de acolo a făcut ochii mari. Cred că nu voi putea uita prea ușor ce ochi mari a făcut. 'Cum ați condus până aici?', îmi punea tot felul de întrebări.

M-au dus direct la operație, au zis că nu mai are rost să pierdem niciun moment. La spital s-au impus restricții fiindcă tot veneau oameni, se interesau de soarta mea. Mai venea câte unul, băga capul, 'E bine, doamnă?', venea lumea în continuu. Dacă mai întârziam un pic, cred că nu mai apucam acum să mulțumesc nimănui” - Mircea Rednic pentru GSP.

UTA Arad a învins luni pe FCSB, scor 2-1, în etapa a șaptea din SuperLiga. Echipa antrenată de Mircea Rednic se află pe locul 12 în clasament, cu 7 puncte și golaveraj 6-10.

>> VIDEO SuperLiga: FCSB, primul eșec în actualul sezon

>> Mircea Rednic a făcut infarct - UTA Arad, detalii despre starea antrenorului