Marius Ștefănescu este cel mai urmărit jucător de la Sepsi Sfântu Gheorghe în acest început de sezon. Fotbalistul care a debutat anul trecut și pentru echipa națională de fotbal a României este dorit de Rapid și FCSB, iar patronul covăsnenilor i-a stabilit prețul.

Marius ȘtefănescuFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

FCSB trebuie să scoată din buzunar o sumă din 7 cifre pentru a-l transfera pe Marius Ștefănescu

În vârstă de 25 de ani, Marius Ștefănescu este în prezent cel mai în formă jucător de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Fotbalistul a fost urmărit în acest debut de sezon de Rapid București, însă patronul formației covăsnene a stabilit că nu va ceda jucătorul cel puțin până în luna decembrie.

Mai mult decât atât, FCSB a trimis deja mai multe oferte pentru internaționalul român, însă niciuna nu a fost mai mare de 800.000 de euro, spune agentul lui Ștefănescu.

Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, a declarat pentru ce sumă s-ar despărți de Marius Ștefănescu.

„Vrem să păstrăm tot lotul cel puțin până în decembrie, apoi vom vedea. Toți jucătorii sunt de vânzare, dar nu în orice condiții. Noi vindem un jucător foarte bun, care s-a adaptat foarte bine, care dă goluri și pase de gol, aducem pe cineva pe care nu îl cunoaștem, trebuie să dăm și niște bani, și poate nu va da goluri și pase de gol.

Trebuie să ne gândim foarte bine. Nu ne-am gândit la preț, ne concentrăm pe meci. Suma pentru un jucător ca Ștefănescu trebuie să aibă șapte cifre. Eu consider că Ștefănescu și-a pus amprenta în fotbalul românesc.

Consider că dacă alți jucători sub valoarea lui au fost vânduți cu 1.5 milioane, și Ștefănescu merită să fie vândut cu o sumă de șapte cifre. Pentru noi, orice ban e bine venit, dar nu totul se rezumă la bani. Contează omogenitatea.

Dacă îl vindem pe Ștefănescu, suporterii nu vor fi bucuroși, eu nu voi fi bucuros. Pentru noi nu e o prioritate să discutăm despre vânzarea unui jucător. Dacă intrăm în grupe, nici nu se discută, vă dați seama cu ce echipe vom juca.” - a declarat acesta, potrivit Digi Sport.

În tricoul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, Ștefănescu are 156 de apariții, 23 de goluri și 21 de pase decisive.

1.2 milioane de euro este cota de piață a acestuia, conform Transfermarkt.