Farul Constanța a anunțat un nou transfer înaintea partidei decisive de joi cu HJK Helsinki, care îi poate duce pe constănțeni în premieră în grupele Conference League.

Gheorghe Hagi si jucatorii echipei Farul ConstantaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Narek Grigoryan, transferat de Farul Constanța de la FC Urartu

În turul al doilea preliminar al Conference League, Farul Constanța trecea de campioana Armeniei, FC Uratu, cu scorul general de 6-4.

La doar două săptămâni după partida retur, cele două formații au ajuns la un acord pentru transferul internaționalului armean Narek Grigoryan.

„Farul Constanța și FC Urartu au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Narek Grigoryan la campioana României.

În vârstă de 22 de ani (17 iunie 2001), Narek Grigoryan evoluează ca aripă dreapta și este component al naționalei Armeniei. A jucat, de asemenea, pentru toate naționalele de juniori și tineret ale Armeniei.

În palmaresul său figurează campionatul și Cupa Armeniei câștigate în sezonul 2022-2023 cu FC Urartu, iar în carieră a mai evoluat pentru Banants, BKMA Yerevan (ambele Armenia) și Jagiellonia (Polonia).

În cele 162 meciuri disputate până acum în carieră pentru echipele de club, a marcat 41 de goluri și a oferit 40 de pase decisive” – a anunțat Farul Constanța, pe site-ul oficial.

Farul dispută vineri returul play-off-ului Conference League, în deplasarea din Finlanda cu HJK Helsinki, după ce la Constanța campionii s-au impus cu scorul de 2-1. Partida urmează să fie transmisă liveblog de HotNews.ro.