Deși sâmbătă era anunțată ca sigură venirea la U Craiova 1948 a cuplului Florin Prunea – președinte și Marius Șumudică – antrenor principal, duminică lucrurile s-au schimbat radical.

Jucatorii echipei U Craiova 1948Foto: Anca Tepei / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prunea și Șumudică nu mai preiau U Craiova 1948 – Discuțiile au picat definitiv

După anunțul retragerii lui Adrian Mititelu în urma înfrângerii cu Rapid, Florin Prunea a confirmat negocierile cu U Craiova 1948 și urma ca duminică să se semneze actele.

La nici 24 de ore, Adrian Mititelu jr. a anunțat că negocierile au picat definitiv.

„Au picat discuţiile cu Şumudică şi cu Florin Prunea. Nu ne-am înţeles. Nici Şumudică, nici Prunea nu vin la Craiova.

Ne vom orienta şi vom încerca să aducem un preşedinte şi un antrenor profesionişti cu care să facem treabă şi să urcăm cât mai sus în clasament şi să ne atingem obiectivele” – a declarat Mititelu jr., conform Fanatik.

Deși s-a zvonit că mutarea a picat din cauza pretențiilor antrenorului Marius Șumudică, acesta a ținut să dezmintă, menționând că oferta a fost una modestă.

„Pentru că am citit în ultimele ore o mulțime de neadevăruri, dezinformări cu privire la oferta primită de la clubul FC Universitatea Craiova 1948 și detaliile contractului pe care conducerea acestei grupări mi l-a oferit, aș vrea să fac câteva scurte precizări.

Din respect pentru suporterii acestei echipe, vreau să aduc la cunoștința opiniei publice faptul că mi s-a oferit un contract pe care, în mod normal, l-aș fi acceptat doar dacă mă aflam la începuturile carierei de antrenor!

Pe de altă parte, nu am solicitat nici pe departe niște condiții în conformitate cu cartea mea de vizită, ci am fost mai mult decât decent cu privire la solicitările mele.

Nu vreau să intru în detaliile negocierilor, dar voi fi nevoit s-o fac în cazul în care aceste dezinformări vor continua să apară în presa de specialitate” – a anunțat Șumudică, pentru GSP.

După șapte etape, U Craiova 1948 ocupă abia locul 13 în clasament, cu doar două victorii și cinci înfrângeri.

Oltenii au făcut pregătirea de vară cu antrenorul Joao Janeiro, plecat înainte de începutul sezonului. A urmat Nicolae Dică, demis și el între timp, iar la ultima partidă s-au ocupat de echipă Dan Vasilică și Florin Drăgan.