Dinamo și Petrolul Ploiești au terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată pe stadionul Arcul de Triumf, în etapa a șaptea a SuperLigii. Pentru „câinii roșii” urmează derbiul cu Rapid din Giulești.

Jucator de la Dinamo BucurestiFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

Dinamo – Petrolul Ploiești 1-1, în etapa a șaptea a SuperLigii

Partida a început cu protestul celor două galerii, care au rămas în liniște primele minute. Arbitrul a fost nevoit să oprească meciul în minutul 12, după ce ploieștenii au aruncat torțe pe teren.

Formația antreată de Ovidiu Burcă a deschis scorul în minutul 22 prin Goncalo Gregorio profitând de o uriașă gafă a lui Doua, care a încercat să trimită cu pieptul propriului portar.

Egalarea a venit în minutul 37, după o nouă mare greșeală. Pasa lui Golubovic către Ilic a fost interceptată, iar mingea i-a fost așezată de Jair lui Zoran Petrovic, care a marcat în poarta goală.

Repriza secundă a fost una în care Petrolul a forțat desprinderea, Dinamo a greșit mult în propria jumătate, iar pe contraatac nu a pus în pericol poarta prahovenilor.

După acest rezultat, Petrolul urcă pe locul al patrulea cu 12 puncte, în timp ce Dinamo se situează pe poziția a opta, cu 8 puncte.

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre Dinamo și Petrolul Ploiești.

Etapa a șaptea a SuperLigii

Oțelul – FC Voluntari 2-2

U Craiova 1948 – Rapid 3-5

CFR Cluj – FC Botoșani 3-1

Dinamo – Petrolul 1-1

Farul – Universitatea Craiova / duminică 21:30

Hermannstadt – Universitatea Cluj / luni 18:30

UTA – FCSB / luni 21:30

Poli Iași – Sepsi / amânat pentru 19 octombrie