CFR Cluj a abordat diferit față de anii trecuți pauza de vară, reușind să vândă cu sume importante mai mulți jucători și să le găsească înlocuitori pe măsură. Ardelenii sunt aproape de o nouă plecare importantă.

Ermal Krasniqi, CFR ClujFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ermal Krasniqi, aproape să se despartă de CFR Cluj pentru 5 milioane de euro

Fosta campioană i-a vândut în această vară pe Boateng, Yeboah, Burcă, Scuffet, Petrila, Yuri și Braun și a încasat o sumă importantă: 6,65 milioane de euro.

Unul dintre jucătorii care au impresionat în sezonul trecut, kosovarul Ermal Krasniqi, este și el aproape să plece din Gruia, pentru un preț care depășește 5 milioane de euro, conform anunțului făcut de finanțatorul Nelu Varga.

„Pentru Krasniqi avem trei oferte în acest moment. Una din Franța, alta din Germania și încă o echipă din Italia. 99% este plecat pentru o sumă de peste 5 milioane de euro. Tratativele sunt avansate, e un jucător foarte bun, de top.

Anul ăsta ne-am focusat să facem bani. Ne-am săturat să fim papagali să aducem bani de acasă. Am plătit datoriile, suntem chiar pe plus acum.

Este an de reconstrucție la CFR Cluj, anunț și fanii pe această cale. Vrem să refacem echipa să avem o balanță financiară solidă apoi să atacăm de la anul Champions League, acolo vreau eu” – a declarat patronul celor de la CFR Cluj, pentru iamsport.ro.

Transferat de la FC Ballkani la începutul acestui an pentru 200.000 de euro, atacantul lateral a înscris 5 goluri în 22 de partide în sezonul trecut, cota sa ajungând la 1,4 milioane de euro.