FC Hermannstadt a evoluat în play-out-ul SuperLigii în sezonul trecut, dar jucătorii săi au avut evoluții apreciate și au stârnit interesul echipelor din străinătate.

Jucătorii echipei HermannstadtFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Karlo Letica, transferat de FC Lausanne de la Hermannstadt

După Raul Opruț, vândut în Belgia la Kortrijik în schimbul a 700.000 de mii de euro, Hermannstadt vinde un nou jucător.

Portarul Karlo Letica, sosit gratis de la CFR Cluj, a ajuns la un acord cu elvețienii de la FC Lausanne, iar formația antrenată de Marius Măldărășanu va primi în schimbul său aproximativ 300.000 de euro, anunță GSP.

Croatul în vârstă de 26 de ani este evaluat de Transfermarkt la 650.000 de euro și mai avea contract cu sibienii până în vara anului viitor.

FC Lausanne îl are în componență pe internaționalul de tineret Rareș Ilie, împrumutat de la Nice, ambele formații având același patron.

Un alt jucător important al lui Hermannstadt, atacantul Daniel Paraschiv, a fost aproape de un transfer la Dinamo Kiev, dar mutarea a picat din cauza războiului din Ucraina.

După cinci partide disputate în actualul sezon, FC Hermannstadt ocupă poziția a opta cu 7 puncte, iar în etapa viitoare a SuperLigii va evolua în compania Universității Cluj.