​FCSB are parte de un start de sezon de vis, reușind să câștige toate cele 5 jocuri disputate în acest sezon al SuperLigii României. Chiar și așa, Adrian Ilie este de părere că altă echipă este principala favorită la titlu, dacă va juca la potențial maxim.

Jucatorii celor de la CFR ClujFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>>> Meciul din SuperLiga la care fanii au epuizat biletele în doar 45 de minute

Adrian Ilie crede că CFR Cluj îi poate fura titlul lui FCSB în acest sezon

CFR Cluj a terminat pe locul 3 stagiunea precedentă și a fost la un pas să nu prindă preliminariile UEFA Conference League, dacă nu ar fi învins Craiova lui Mititelu la baraj.

Chiar și așa, ardelenii nu au avut un parcurs îndelungat și au fost eliminați încă din primul tur preliminar de turcii de la Adana Demirspor.

De cealaltă parte, FCSB are parte de un început fantastic de sezon, cu 5 victorii din 5 meciuri, dar chiar și așa nu este văzută drept principala favorită la câștigarea titlului.

Formația patronată de Gigi Becali nu a mai câștigat campionatul în România din anul 2015, iar ratarea unui nou titlu ar fi un eșec uriaș pentru gruparea roș-albastră.

Adrian Ilie, fostul mare internațional român, a dezbătut problema favoritei la titlu și a subliniat că CFR Cluj are șansele cele mai mari, dacă va juca la potențial maxim.

„E diferit stilul de joc, au jucători mai buni decât anul trecut, sistemul s-a schimbat, atacă mai mult, și-au luat jucători de calitate și cei doi Bîrligea și Otele vor fi foarte buni.

CFR și Steaua (n.r. FCSB) se vor bate singure la campionat. CFR nu rulează la 100%. Dacă acum sunt la 60%, câștigă campionatul la pas!” - a transmis acesta, potrivit Fanatik.