​Chiar dacă începutul de sezon nu este pe măsura așteptărilor, Rapidul continuă să se întărească și transferă un jucător de la campioana Farul Constanța. Giuleștenii vor plăti un milion de euro pentru unul dintre cei mai importanți jucători ai constănțenilor în sezonul trecut.

Andrei BorzaFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

>>> Fostul titular al PSG-ului, dorit la Rapid - A fost prezent la meciul cu Petrolul

Andrei Borza va semna cu Rapid - Farul va primi 15% dintr-un viitor transfer

Rapidul este doar pe locul 11 după 5 etape disputate, iar jocul formației din Giulești „scârțâie” sub comanda lui Cristiano Bergodi.

Giuleștenii au în plan în acest sezon clasarea pe podium și câștigarea Cupei României, iar aceștia sunt pe cale să perfecteze un nou transfer, de această dată de la campioana României.

Potrivit Prosport, Dan Șucu, patronul formației alb-vișinii, ar fi ajuns la un acord cu Gică Hagi pentru transferul fundașului Andrei Borza.

Rapidul ar urma să achite suma de un milion de euro în schimbul jucătorului de doar 17 ani, iar Farul ar primi un procent de 15% dintr-un viitor transfer.

În etapa a șasea din SuperLiga României, Rapid va întâlni chiar Farul Constanța, așa că sunt șanse ca Borza să fie titular la meciul programat în data de 20 august.

45 de apariții are Borza în tricoul echipei de seniori a Farului, pentru care a marcat 3 goluri și a oferit 3 pase decisive.