Deși au trecut patru etape din acest sezon al SuperLigii, Rapid este una dintre formațiile care continuă să se întărească. Giuleștenii l-au prezentat luni pe golgheterul campionatului din Kosovo.

Victor Angelescu (dreapta), acționar RapidFoto: Lucian Alecu / Shutterstock Editorial / Profimedia

Albion Rrahmani, golgheterul din Kosovo, a semnat cu Rapid

În căutarea unui atacant care să concureze pe post cu Marko Dugandzic, Rapid a negociat fără succes cu Florin Andone și Denis Drăguș.

Giuleștenii s-au reorientat spre piața externă și l-au prezentat luni pe Albion Rrahmani, fostul jucător al celor de la KF Ballkani.

Atacantul în vârstă de 22 de ani are cifre impresionante: în sezonul trecut a marcat 30 de goluri în toate competițiile, în 50 de apariții.

Și în actualul start de campionat a apucat să dispute patru jocuri, în care a înscris de două ori și a oferit trei pase decisive.

„Mă simt foarte bine. Sunt foarte entuziasmat să fiu aici. Îmi doresc să-mi demonstrez valoarea cât mai curând în fața suporterilor și a clubului. Sunt nerăbdător să debutez și să obținem performanțe.

Am ales Rapidul datorită proiectului care se dorește a fi implementat aici. Este un proiect foarte bun și am simțit că este cel mai bine să fiu aici” – a declarat Rrahmani, pentru site-ul oficial al clubului.

Golgheterul sezonului trecut din Kosovo i-a costat pe giuleșteni aproximativ 600.000 de euro, cel mai scump transfer din această vară și a semnat un contract pe o perioadă de trei ani.

Formația antrenată de Cristiano Bergodi i-a mai transferat în această perioadă de mercato pe Claudiu Petrila, Omar El Sawy, Christopher Braun, Iulian Cristea, Răzvan Oaidă, Borja Valle, Cătălin Cîrjan și Claudiu Micovschi.

Rapid va evolua luni de la ora 21:30 pe terenul celor de la FC Voluntari, în etapa a patra a SuperLigii.