Farul Constanța a pierdut al doilea meci la rând în campionat, după ce a fost învinsă dramatic la Ploiești de Petrolul, scor 3-2. La finalul disputei, Gică Hagi a încercat să găsească explicații pentru această înfrângere.

Gheorghe HagiFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Petrolul Ploiești, a doua echipă care învinge Farul în acest sezon

Cu toate că în UEFA Conference League a trecut în turul al treilea, Farul Constanța nu se regăsește în campionat, unde a pierdut al doilea meci la rând.

Campioana en-titre a fost învinsă dramatic de Petrolul Ploiești, la capătul unui meci nebun disputat pe stadionul Ilie Oană.

Deși egalase în minutul 90 prin Nicolae Carnat, constănțenii au primit gol în al patrulea minut de prelungire.

La finalul disputei, Gică Hagi a încercat să găsească explicații pentru încă un eșec suferit de Farul în campionat și a subliniat unde va mai avea de lucrat cu elevii săi.

„Ăsta e fotbalul, așa se întâmplă când primești goluri ușor. Probabil, trebuie să lucrăm mai mult defensiv, să ne apărăm mai bine. Mă îngrijorează, anul trecut nu primeam multe goluri, acum primim, poate deveni o problemă.

E doar conectarea, atitudinea, determinarea, să ne apărăm mai bine. În atac, mai avem mult de lucrat, dar trebuie să ne apărăm mult mai bine.

Când am luat golul trei, în apărare era Artean, Larie, Boli și un portar de 30 de ani. Ce pot să mai zic, începând de la căpitanul echipei... Să iei goluri, revii de la 2-0, faci 2-2, și să nu ai echilibru, măcar să nu iei gol, dacă nu dai. Ce să fac? Le-am și arătat de pe bancă: ’Dom-le, vorbește, organizează...’. Tu zici, tu auzi... După aia se întâmplă centrare cu trei jucători în careu și luăm gol.

Vom vedea, nu știm (n.red. dacă poate redresa echipa). În fotbal nu știm ce va fi, trebuie să fim pregătiți. Vom încerca să discutăm și să ne punem la punct.” - a încheiat Gică Hagi, potrivit Digi Sport.

Programul etapei a 4-a din SuperLiga României

Vineri, 4 august

UTA Arad - Poli Iași 1-0

Universitatea Craiova - Hermannstadt 1-0

Sâmbătă, 5 august

FC Botoșani - FC U Craiova 1948 0-1

Universitatea Cluj - Dinamo București 1-1

Duminică, 6 august

Petrolul Ploiești - Farul Constanța 3-2

FCSB - CFR Cluj

Luni, 7 august

18:30 Sepsi OSK - Oțelul Galați

21:30 FC Voluntari - Rapid București