​FCSB are un start de sezon de vis, iar duminică elevii lui Elias Charalambous vor trebuie să confirme forma foarte bună în care se află, pe stadionul Steaua, acolo unde vor înfrunta CFR Cluj.

Jucătorii echipei FCSBFoto: Georgi Paleykov/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>>> Un fost mare jucător al Stelei reacționează după ce FCSB a fost primită în Ghencea

Cristi Tănase crede că FCSB nu mai poate rata titlul în SuperLiga și anul acesta

Cristi Tănase a evoluat în două rânduri pentru cei de la FCSB, în perioada august 2009 - iulie 2015 și ianuarie 2018 - iunie 2018.

Acesta a bifat nu mai puțin de 230 de apariții pentru gruparea roș-albastră și a acordat recent un interviu pentru cei de la Playsport, în care a vorbit despre șansele pe care echipa lui Elias Charalambous le are la câștigarea titlului.

FCSB are 3 victorii în campionat și două în Conference League, iar duminică va întâlni CFR Cluj într-un meci ce se va disputa pe stadionul Steaua.

Acest meci va marca o revenire după o pauză de 8 ani pe Ghencea și va fi o nouă ocazie pentru vicecampioana României să își arate forța din acest sezon.

Cristi Tănase este încântat de felul cum arată echipa lui Charalambous și consideră că aceasta va pune punct „secetei” și va câștiga în sfârșit titlul în SuperLiga.

„Nu cred că o să mai piardă campionatul anul acesta. Ca orice echipă, au și ei minusuri, că, na, nu sunt Real Madrid sau Barcelona, nici ăia nu sunt perfecți. Dar joacă bine, au calitate. Acum au și o bancă de rezerve senzațională.

Eu zic că o să ia titlul și că o să se califice mai departe în Conference League. Nu sunt răi cei de la Nordsjaelland. Nu știu ce experiență au în cupele europene, dar au o echipă bună.

E o presiune în plus la FCSB că a fost o dezamăgire foarte mare atunci cu Silkeborg, dar eu zic că, dacă intrăm în grupe, trecem și de grupe.” - a transmis Cristi Tănase.

FCSB s-a calificat și în turul trei al UEFA Conference League și va întâlni Nordsjaelland.