FCSB va reveni pe stadionul Ghencea după o pauză de 8 ani și va întâlni CFR Cluj într-un meci ce se va disputa cel mai probabil cu casa închisă. Elias Charalambous nu se va putea baza la acest joc pe un fotbalist adus în această vară.

Alexandru Băluță, FCSBFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Alexandru Băluță, indispobil pentru derby-ul etapei a 4-a din SuperLigă

Adus în această vară gratis după despărțirea de Akademia Pușkaș, Alexandru Băluță s-a integrat destul de repede la FCSB și este unul dintre cei mai constanți jucători ai echipei.

Formația antrenată de Elias Charalambous a început perfect sezonul și are victorii pe linie atât în SuperLiga României, cât și în UEFA Conference League, unde a obținut calificarea în turul trei.

Duminică, vicecampioana României va întâlni CFR Cluj, într-un meci ce se va disputa pe stadionul Steaua.

Peste 22.000 de bilete au fost vândute, dar gruparea roș-albastră a primit o veste proastă înaintea disputei.

Concret, Alexandru Băluță, fotbalistul sosit în această vară, s-a accidentat în meciul cu CSKA 1948 Sofia și nu va putea fi folosit în duelul contra ardelenilor.

„Avem un meci greu, împotriva unei echipe bune. CFR a schimbat antrenorul, a schimbat stilul de joc. Știm că trebuie să suferim.

Mai avem un antrenament. E sigur că Băluță nu va juca. Nu se simțea bine. Ceilalți jucători sunt bine.” - a declarat tehnicianul celor de la FCSB.