CFR Cluj a părăsit acest sezon de cupe europene, după înfrângerea cu Adana Demirspor, în turul al doilea al preliminariilor Conference League, dar jucătorii săi nu duc lipsă de oferte.

Jucatorii celor de la CFR ClujFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Adana Demirspor oferă peste 10 milioane de euro pentru doi jucători de la CFR Cluj

Ardelenii s-au despărțit de mai mulți jucători în această vară, dar au reușit să aducă alți fotbaliști de un nivel bun, care au fost aproape să ducă echipa în turul al treilea al Conference League.

După eliminarea în fața celor de la Adana Demirspor, turcii au făcut o ofertă pentru atacanții Daniel Birligea și Yeboah, în valoare de 10,5 milioane de euro.

„Ca să vă ofer și o informație în exclusivitate. După meci am rămas la masă cu patronul, cu bașcanul lui Adana, care mi-a făcut o ofertă de 10,5 milioane de euro pentru Bîrligea și Yeboah la pachet.

Vom da răspunsul săptămâna viitoare. Sunt doi jucători fantastici, care au făcut niște partide extraordinare, foarte tineri. Suma este o sumă corectă după părerea mea” – a anunțat Neluțu Varga, pentru Fanatik.

Conform patronului celor de la CFR Cluj, fosta campioană a României nu a luat încă o decizie și va oferi un răspuns turcilor săptămâna viitoare.