Mircea Rednic a preluat banca tehnică a celor de la UTA în partea a doua a sezonului trecut și a reușit să mențină echipa în SuperLigă, dar acum suporterii arădeni au așteptări mai mari.

Mircea RednicFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mircea Rednic, înjurat de suporterii celor de la UTA

Începutul de sezon nu a fost însă unul ideal, în ciudat transferurilor efectuate în pauza de vară, iar formația din Arad a acumulat un singur punct în primele trei etape.

La conferința de presă premergătoare partidei cu Poli Iași, antrenorul s-a declarat dezamăgit de atitudinea fanilor, care au înjurat jucătorii la finalul partidei pierdute cu FC Hermannstadt.

„M-a deranjat felul în care s-au comportat. OK, spui ce te doare, dar n-ai voie să înjuri de familie! Se uită ușor când faci lucruri bune, așa e în România.

Înainte să ajung la autocar, eu am făcut poze cu suporterii și un suporter în vârstă mi-a zis ’Domnul Rednic, să nu ripostați, că o să se ia de dumneavoastră’.

Eu n-am ripostat, am întrebat de ce mă înjură de mamă, de familie, ce legătură are? De ce înjură jucătorii? Ăștia nu sunt suporteri dacă după trei etape se comportă așa” – a declarat Mircea Rednic, conform DigiSport.

În etapa a patra a SuperLigii, UTA va juca pe teren propriu împotriva celor de la Poli Iași, vineri de la ora 18:30.