​Rapid continuă transferurile din această vară, în încercarea de a atinge obiectivul stabilit de conducere: locurile 1-3 la finalul sezonului. După Claudiu Petrila, în Giulești a mai venit un tânăr de perspectivă.

Jucătorii echipei RapidFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Claudiu Micovschi, transferat de Rapid de la Avellino

Rapid a început săptămâna cu anunțul transferului lui Claudiu Petrila de la CFR Cluj, iar joi l-a prezentat pe Claudiu Micovschi, ultima dată în Italia la Avellino.

În vârstă de 24 de ani, atacantul lateral a jucat pentru toate selecționatele de juniori ale României și a făcut pasul spre Genoa la doar 16 ani, de la Luceafărul Oradea.

În cei opt ani petrecuți în Italia, Micovschi a mai evoluat pentru Avellino, Reggina și Fidelis Andria și este evaluat de Transfermarkt la 150.000 de euro.

„Mă simt foarte onorat și bucuros să îmbrac acest tricou. Mi-am dorit de foarte mult timp să joc pentru un club atât de important precum este Rapidul.

Îmi doresc să contribui cu reușitele mele la îndeplinirea obiectivelor pe care clubul și le-a propus și să ne luptăm pentru câștigarea campionatului.

Pot spune că reprezintă un avantaj pentru mine faptul că voi fi antrenat de către un antrenor italian, fiind obișnuit cu stilul italienilor.

Am urmărit în toți acești ani campionatul din România, în mod special în ultima perioada. Am urmărit toate meciurile. Bineînțeles, am urmărit și Rapidul.

S-a tot discutat despre transferul meu la Rapid. De la bun început am spus că îmi doresc să vin aici. Sunt foarte bucuros că s-a concretizat transferul meu la Rapid.

Galeria și tot ceea ce se întâmplă în Giulești au contribuit foarte mult la decizia mea de a veni aici. Au fost mai multe cluburi care mi-au făcut oferte și care mă doreau, dar nu se poate compara nimic cu Rapidul, este cea mai iubită echipă din România” – a declarat Claudiu Micovschi, pentru site-ul oficial al clubului.