​Marius Șumudică a fost aproape de a semna atât cu Rapid București, cât și cu Universitatea Craiova, însă în cele din urmă tehnicianul român a rămas fără angajament după despărțirea de Al-Raed.

Daniel BîrligeaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>>> FCSB va juca meciul cu CFR Cluj în Ghencea - Reacția lui Gigi Becali

Daniel Bîrligea, pariul lui Marius Șumudică pentru acest sezon

Fost antrenor la CFR Cluj în perioada iunie-august 2021, Marius Șumudică a urmărit cu interes acest debut de sezon din SuperLiga României.

Tehnicianul român în vârstă de 52 de ani a remarcat un vârf de la fosta sa echipă și a transmis că are potențial pentru a ajunge unul dintre cei mai buni atacanți din SuperLiga României.

Este vorba despre Daniel Bîrligea, actualul jucător al celor de la CFR Cluj. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a avut mai multe oferte în această vară, confirmate și de patronul echipei, însă în cele din urmă a rămas la Cluj.

„Acest Bîrligea mi se pare un jucător bătăios și în același timp finalizează și foarte bine. Are piciorul drept, cred că va ajunge un atacant foarte bun.

Va crește și va deveni, cred, unul dintre cei mai buni atacanți. Eu am jucat atacant și îmi dau seama, după ochi.” - a transmis Marius Șumudică, potrivit Digi Sport.

Jucătorul ardelenilor a fost dorit inclusiv în Bundesliga, așa cum a declarat și Neluțu Varga.

„Așa cum v-am mai spus, există interes pentru Bîrligea. Au existat discuții, iar acum s-au interesat de el și cei de la Hoffenheim. Suma pe care o dorim în schimbul transferului? Este aceeași - 7 milioane de euro. Bîrligea este un jucător valoros și nu ne vom despărți de el în orice condiții.”

În actualul sezon al SuperLigii României, Bîrligea a marcat deja de două ori în 3 apariții.