În prima etapă a noului sezon din SuperLigă, vicecampioana României nu se va putea baza pe doi dintre titularii sezonului trecut, dar și pe un jucător sosit în această vară.

Elias CharalambousFoto: Inquam Photos / Alex Nicodim

Octavian Popescu, Compagno și Ngezana vor lipsi de la FCSB în duelul cu U Craiova 1948

Primul meci al sezonului va duce FCSB la Târgu Jiu, pentru partida cu FC U Craiova 1948.

Roș-albaștrii nu se vor putea baza pe Octavian Popescu, suspendat după cartonașul roșu primit în ultima etapă a play-off-ului în meciul cu Rapid, dar nici pe Andrea Compagno, venit de la formația olteană.

La conferința de presă premergătoare jocului, antrenorul Elias Charalambous a anunțat că nici fundașul Siyabonga Ngezana nu va face parte din lot, fiind în urmă cu pregătirea.

„Suntem motivați, jucătorii sunt motivați să înceapă campionatul și cred că am făcut un presezon bun. Jucătorii au muncit mult și abia așteaptă să joace primul meci mâine.

În comparație cu sezonul trecut, am adus câțiva jucători noi. Nu am făcut multe transferuri, majoritatea fotbaliștilor sunt cei de anul trecut. Iar acest lucru este important pentru mine, faptul că toți jucătorii importanți au rămas la echipă.

Toți ar putea juca mâine, cu excepția lui Ngenzana. El nu va fi mâine în lot, mai are nevoie de adaptare. Cred că va face parte din lot începând cu săptămâna viitoare.

Nici Compagno nu va fi în lot. El este un jucător foarte bun, a înscris multe goluri sezonul trecut, dar trebuie să ne bazăm pe jucătorii care sunt disponibili pentru meciul de mâine. Cred că avem fotbaliști care îl pot substitui.

Nici Octavian Popescu nu va fi în lot, este suspendat” – a declarat Elias Charalambous, conform GSP.

FCSB și U Craiova 1948 se vor întâlni duminică de la ora 21:30, pe stadionul din Târgu Jiu.