Rapid a debutat în noul sezon al SuperLigii cu o remiză albă pe teren propriu împotriva celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. După partidă, antrenorul Cristiano Bergodi a remarcat ocaziile create de echipa sa, dar s-a arătat nemulțumit de rezultat.

Cristiano BergodiFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Antrenorul Rapidului a remarcat ce îi lipsește echipei sale

La doar patru zile după ce a preluat echipa, în urma plecării lui Adrian Mutu, italianul Cristiano Bergodi s-a arătat mulțumit de jucători la debut, dar nu și de rezultat.

Tehnicianul speră să primească întăriri, dar și să reușească să pună la punct pregătirea fizică.

„În repriza a doua, am căzut! S-a văzut clar, după o primă repriză foarte bune, cu ocazii care, din păcate, nu s-au rezolvat. Nu sunt mulțumit de rezultat, dar băieților nu pot să le reproșez nimic.

Sigur, mai avem nevoie de pregătire, s-a văzut că ne-au lipsit forța și luciditatea în repriza a doua. Dar prima repriza mi-a plăcut mult, asta vreau să jucăm aici.

Avem nevoie de atacant, dar nu pentru că Marko a ratat astăzi. Trebuie să reglăm lucrurile, e normal pentru începutul de campionat. Cred că puteam să câștigăm astăzi, împotriva unei echipe bune.

E mult de muncă, nu se face nimic de la o zi la alta. Cred că suporterii vor să vadă o echipă care atacă, are ocazii. Azi am ratat mult, dar sunt mulțumit de băieții mei.

Trebuie să facem ceva (n.r. - pe piața transferurilor), dar conducătorii știu ce trebuie să facă. Avem nevoie de ceva, e normal, se vede” – a declarat Cristiano Bergodi, pentru DigiSport.