Cu o zi înainte de startul noului sezon din SuperLigă, CFR Cluj s-a despărțit de unul dintre cei mai importanți jucători din ultimul an, care va evolua din această vară în Serie A.

Simone ScuffetFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Portarul Simone Scuffet, vândut de CFR Cluj la Cagliari în Serie A

După vânzarea mijlocașului Nana Boateng la Jeonbuk Hyundai, noua formație a lui Dan Petrescu, pentru 2 milioane de euro, fosta campioană a României a mai dat o lovitură.

Italianul Simone Scuffet, cel care s-a remarcat în ultimul sezon în poarta ardelenilor, a revenit în Serie A.

Portarul în vârstă de 27 de ani, sosit în urmă cu un an de la APOEL Nicosia, a efectuat vizita medicală și va semna cu Cagliari, informație confirmată de președintele Cristi Balaj.

„Sunt jucători care sunt urmăriți de alte cluburi. Despre Scuffet, pot să confirm ceea ce a spus și presa din Italia. A efectuat vizita medicală și a trecut-o cu brio. Nu are rost să vorbim despre valoarea lui, doar că premiile le-au primit alții.

Mă bucur că este lăudat măcar în al 12-lea ceas. Tot ceea ce am făcut până acum a reprezentat o afacere. Dacă vom continua așa, putem să fim mândri de ceea ce am realizat” – a anunțat Cristi Balaj, conform DigiSport.

CFR Cluj va debuta în noul sezon al SuperLigii pe teren propriu, în compania nou promovatei Poli Iași, sâmbătă de la ora 21:30.