Rapid București a rămas fără Adrian Mutu cu o săptămână înaintea începerii noului sezon din SuperLiga României, iar conducerea giuleștenilor l-a numit antrenor principal pe Cristiano Bergodi. Decizia aceasta a iscat un întreg scandal între Marius Șumudică și oficialii Rapidului.

Victor Angelescu (dreapta), acționar RapidFoto: Lucian Alecu / Shutterstock Editorial / Profimedia

Victor Angelescu a explicat de ce Marius Șumudică nu a fost luat în calcul pentru a fi antrenorul Rapidului

Rămas liber de contract după despărțirea de Al-Raed, Marius Șumudică a fost în centrul atenției zilele acestea după ce Adrian Mutu a anunțat că pleacă de la Rapid.

Mutu a mers în Azerbaidjan pentru a semna cu cei de la Neftchi Baku, iar Șumudică a crezut că aceasta este oportunitatea perfectă pentru a reveni pe banca giuleștenilor după o pauză de 12 ani.

Conducerea nu a fost însă pe aceeași lungime de undă cu Șumi, iar duminică Rapidul a confirmat că Bergodi va fi noul antrenor al echipei.

Decizia l-a dezamăgit pe Marius Șumudică, care a avut o reacție bizară la adresa conducerii din Giulești.

Victor Angelescu, unul dintre acționarii Rapidului, a reacționat la spusele lui Șumudică și l-a criticat pe antrenorul în vârstă de 52 de ani, explicând și motivele pentru care nici nu a fost luat în calcul pentru a antrena formația din Giulești.

„Mi se pare un pic greu să îl punem, ținând cont că a criticat non-stop tot ce s-a întâmplat la Rapid. Cât timp critici și nu ești niciodată pe aceeași lungime de undă cu transferurile, cu echipa, cu oamenii din conducere, cu centenarul, zici 101 dalmațieni...

Mi se pare incredibil să te poți gândi că vei deveni antrenor. Tu vii, arunci cu pietre non-stop, apoi spui că poți face echipă cu oamenii ăștia? Mi se pare incredibil, sincer vă spun!

Trăim în epoca internetului, totul rămâne. Spui că nu vei lucra cu anumite persoane, că asta nu e Rapidul, că nu înțelegi nimic, apoi să fii în pole-position... mi se pare destul de greu de gândit. Poate sunt eu mai diferit.” - a transmis Angelescu, potrivit Digi Sport.