Deși patronul Gigi Becali anunța că FCSB va juca derbiul cu Dinamo din etapa a doua a SuperLigii în Ghencea, o inițiativă a suporterilor steliști poate schimba planurile.

Stadionul SteauaFoto: Victor Cozmei / HotNews.ro

FCSB, interzisă în Ghencea de suporterii steliști

FCSB nu va putea evolua în debutul noului sezon al SuperLigii pe Arena Națională, unde se vor desfășura mai multe concerte.

Roș-albaștrii au ca variante de rezervă arena Arcul de Triumf (momentan fără VAR și cu capacitate mică), dar și noul stadion din Târgoviște.

Cum în etapa a doua FCSB va juca acasă eternul derbi cu Dinamo, patronul Gigi Becali a anunțat că 100% partida se va disputa pe stadionul Steaua din Ghencea.

Însă planurile celor de la FCSB vor fi date peste cap de suporterii steliști, care au decis ca în acea zi să închirieze stadionul pentru un eventiment.

Vicepreședintele AS 47, Sebastian Tudor, a anunțat că suporterii CSA nu sunt de acord ca FCSB să evolueze în Ghencea.

„Nu știu când joacă FC FCSB cu Dinamo, noi vrem să organizăm un eveniment într-un weekend din luna iulie pentru a celebra anumite lucruri de la echipă și pentru a apropria suflarea stelistă.

Noi știm doar ce vrem să facem noi, avem programul făcut din luna mai. Avem un eveniment de făcut și de promovarea echipei de fotbal, pe 22 sau 23 iulie.

Noi vrem să facem lucrurile normale pentru Steaua, iar legat de dorința celor de la FC FCSB SA să joace pe stadionul Ghencea, noi nu suntem de acord. Ne leagă un conflict de identitate, clubul din Liga 1 căpușează și parazitează Steaua de ani de zile. Până nu vor înceta să mai folosească numele Steaua și să-și crească imaginea pe spatele Stelei, noi nu vom fi de acord” – a declarat Sebastian Tudor, conform DigiSport.

Meciul dintre FCSB și Dinamo se va disputa sâmbătă 22 iulie, de la ora 21:30, în etapa a doua a SuperLigii.