Siyabonga Ngezana este ultima achiziție făcută de FCSB. Fundașul a fost foarte entuziasmat la prezentarea oficială și a precizat într-un interviu pentru o publicație din Africa de Sud care sunt obiectivele sale odată cu pasul în fotbalul european.

Siyabonga NgezanaFoto: Gavin Barker/BackpagePix / PA Images / Profimedia

Siyabonga Ngezana își dorește să ajungă la echipa națională a Africii de Sud

FCSB a oficializat în weekend transferul lui Siyabonga Ngezana, adus pentru suma de 600.000 de euro de la Kaizer Chiefs, formația din prima ligă a Africii de Sud.

Fundașul în vârstă de 25 de ani vine să întărească defensiva formației antrenate de Elias Charalambous, iar mutarea l-a entuziasmat foarte mult pe jucătorul african.

Ngezana a vorbit înainte de a veni în Europa pentru publicația Sowetan despre șansa pe care crede că a primit-o odată cu transferul la FCSB.

Mai mult decât atât, fundașul consideră că FCSB poate fi o rampă de lansare pentru cariera sa.

„E o foarte mare oportunitate pentru mine ca să cresc. Acest transfer îmi va deschide, cu siguranță, multe uși. Mă voi asigura că stau cât mai mult în străinătate. Vreau să folosesc mutarea asta, să profit pentru a avea oportunități mai bune pe viitor.

Am și echipa națională în gând, vreau să ajung în echipă.

Când joci în Europa ești înconjurat de oportunități. Vreau să învăț și să mă dezvolt, pentru că nu știi niciodată cine te privește. N-am fost surprins când mi s-a spus că voi merge în Europa, a fost visul meu și știam că se va întâmpla într-o zi.” - a precizat acesta, conform sursei citate.