Ziua de duminică a adus rezultate dezamăgitoare pentru echipele românești, în stagiile de pregătire din străinătate. După un prim meci pierdut cu 5-0, campioana României a încasat trei goluri și în a doua partidă.

Jucatorii echipei U Craiova 1948Foto: Anca Tepei / Shutterstock Editorial / Profimedia

U Craiova 1948, învinsă cu 7-2 de echipa a doua a lui FC Koln

Fără antrenor principal pe banca tehnică, după plecarea surprinzătoare a lui Joao Janeiro, U Craiova 1948 a fost surclasată de echipa secundă a nemților de la FC Koln, care în sezon precedent a terminat pe locul 14 în liga a patra din Germania.

După 4-1 la pauză, nemții au mai marcat de trei ori și în repriza secundă. Golurile oltenilor au fost înscrise de Baeten și Sidibe.

Warta Poznan (Polonia) – Farul Constanța 3-0

Fără cei mai importanți jucători pe teren, Farul pierduse duminică dimineață categoric partida cu Banik Ostava, scor 5-0.

Într-o altă partidă disputată după amiază, campioana României a cedat și în fața polonezilor de la Warta Poznan, scor 3-0, deși printre titulari s-au numărat Aioani, Boli, Nedelcu, Artean sau Enes Sali.

Tot duminică, Dinamo București a pierdut partida de verificare disputată împotriva echipei Zalaegrszeg (locul 9 în Ungaria sezonul trecut), scor 1-0, după un gol primit pe finalul partidei.

Oțelul Galați a fost singura echipă românească rămasă neînvinsă, după remiza albă în compania echipei Maribor din Slovenia.