Fosta campioană a României continuă schimbările în lot pentru viitorul sezon al SuperLigii. Dacă la capitolul achiziții nu a impresionat, lista de plecări continuă să crească.

Jucatorii echipei CFR ClujFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kolinger, Brucic, Maglica și Debeljuh s-au despărțit de CFR Cluj

Formația antrenată de Andrea Mandorlini a anunțat vineri prin intermediul site-ului oficial încetarea colaborării cu jucătorii Gabriel Debeljuh, Anton Maglica, Denis Kolinger și Karlo Brucic.

Dacă în cazul lui Kolinger este vorba de încheierea împrumutului de la Velje, ceilalți trei fotbaliști își termină contractele cu gruparea ardeleană.

Sosit în urmă cu trei ani la Cluj Napoca, atacantul Gabriel Debeljuh a impresionat înainte să se accidenteze și să rateze tot sezonul recent încheiat.

La capitolul plecări, clubul din Gruia s-a mai despărțit în această vară de Christopher Braun (Rapid), Mihai Bordeianu (Universitatea Cluj) și Ze Gomes (Ethnikos).

Tot vineri, CFR Cluj a anunțat încheierea contractului lui Alin Minteuan, care în ultimii 14 ani a făcut parte din staff-ul echipei, ca secund sau interimar, cu două mici pauze la Unirea Dej (2012-2013) și CSM Reșița (2020-2021).