Cu Pavol Safranko și Mario Rondon în lot în acest moment, Sepsi Sfântu Gheorghe este aproape de a oficializa transferul unui alt atacant, care a evoluat și pentru CFR Cluj. Vârful nu a mai jucat din august 2022, dar are o cotă de piață de 1.4 milioane de euro.

Gabriel DebeljuhFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Gabriel Debeljuh, aproape de Sepsi după despărțirea de CFR Cluj

Sepsi Sfântu Gheorghe pregătește primul sezon cu Liviu Ciobotariu pe banca tehnică, după ce în sezonul precedent a câștigat Cupa României.

Formația covăsneană va juca și în turul doi preliminar al UEFA Conference League, unde va întâlni CSKA Sofia în dublă manșă.

Cu Pavol Safranko și Mario Rondon în lot, gruparea din Sfântu Gheorghe este foarte aproape de a realiza un transfer de excepție.

Rămas liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, Gabriel Debeljuh este în negocieri avansate cu Sepsi și, potrivit GSP, va semna un acord valabil pe două sezoane cu câștigătoarea ultimelor două ediții de Cupa României.

Cotat la 1.4 milioane de euro conform Transfermarkt, Debeljuh nu a mai evoluat din august 2022.

Vârful croat în vârstă de 26 de ani a suferit la vremea respectivă o accidentare gravă și nu i s-a mai permis să joace după ce a refuzat prelungirea contractului cu gruparea antrenată atunci de Dan Petrescu.

După ce va semna cu Sepsi, Gabriel Debeljuh va ajunge la 3 echipe în SuperLiga, după Hermannstadt și CFR Cluj.

Debeljuh a strâns 103 apariții în tricoul CFR-ului și a marcat de 33 de ori. La Hermannstadt a înscris 13 goluri în 32 de meciuri.