Clubul Rapid București a aniversat duminică 100 de ani de la înființarea clubului, iar sărbătoarea a avut loc la stadionul din Giulești, acolo unde au fost organizate mai multe evenimente. Mai mulți oameni importanți ai sportului românesc au transmis mesaje clubului care este în plină sărbătoare, iar Marius Șumudică a avut un mesaj special pentru echipa la care a jucat și pe care a antrenat-o.

Marius SumudicaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>>> „Când te vezi cu medalia de campion la gât și galeria fericită, simți că zbori”. VIDEOSTORY Rapid cu Adrian Iencsi, căpitan și campion în 1999 și 2003

Rapidul a împlinit 100 de ani de existență

Este sărbătoare în cadrul Rapidului la 100 de ani de la înființarea clubului.

Oficialii formației alb-vișinii au organizat mai multe evenimente la stadionul din Giulești, iar mesajele curg în valuri atât din partea rivalilor, cât și din partea oamenilor care au activat în cadrul clubului.

Marius Șumudică, fost jucător și antrenor al Rapidului, a avut un mesaj emoționant pentru clubul inimii sale.

„Salut, frații mei de-o viață vișinie! Sunt Marius Șumudică și vreau să strig cu voi astăzi "La mulți ani, Rapid!". Vreau să cânt alături de voi, în ritmurile noastre nebune, pentru centenarul clubului inimilor noastre.

Vreau să urlu alături de voi pentru suta de ani împlinită de clubul care mi-a marcat tinerețea, agățat de barele troleibuzelor sau tramvaielor care duceau spre Giulești sau spre stadionul Republicii, dar și cea mai dragă perioadă a carierei mele de jucător.

Îi doresc iubitului nostru Rapid chiar mai multe decât îmi doresc mie. Ar fi multe de spus, dar mi-e greu să exprim în cuvinte intensitatea celor ce se întâmplă acum în sufletul meu sau ritmul în care îmi bate inima.

Ritmul este cel inegalabil al vechiului, al noului și al eternului nostru Giulești. La mulți ani, Rapidule!” - a fost mesajul lui Marius Șumudică, potrivit Digi Sport.