Rapidul lui Adrian Mutu se întărește tot mai mult și se pregătește pentru a se lupta la titlu în următorul sezon de SuperLiga. După Răzvan Oaidă, Christopher Braun, Omar El Sawy, Iulian Cristea și Borja Valle, giuleștenii au mai oficializat vineri încă un transfer.

Catalin CirjanFoto: Dave Shopland/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cătălin Cîrjan va fi împrumutat la Rapid

Rapidul se mișcă foarte bine în această vară pe piața transferurilor.

Giuleștenii au adus 5 jucători, iar vineri au confirmat și transferul lui Cătălin Cîrjan, venit sub formă de împrumut de la Arsenal.

„Bun venit, Cătălin!

Rapid l-a împrumutat pe Cătălin Cîrjan, de la Arsenal Londra, pentru un sezon, cu opțiune de cumpărare.” - se arată în comunicatul oficial al clubului.

Cîrjan a avut și un mesaj pentru fani și a transmis care sunt obiectivele sale alături de Rapid.

„A fost un transfer mult așteptat de mine. Dacă depindea de mine aș fi semnat din prima clipă, însă mă bucur că acum sunt aici.

Primul lucru care m-a motivat să aleg să vin la Rapid a fost meciul pe care l-am jucat împotriva Rapidului din Cupa României, când aveam 14 ani. M-am simțit fotbalist, atmosfera din tribune, fanii Rapidului au fost extraordinari. Am fost nerăbdător să vin să joc pe Giulești.

Mă simt foarte bine. Sezonul trecut a fost unul foarte bun. Sunt pregătit 100% și sunt nerăbdător să arăt ce pot să fac pe teren.

Mă gândesc la titlu, cu siguranță. Am venit aici cu obiective foarte mari. Îmi doresc să ajut echipa cu tot ce pot, voi da totul pe teren și, la finalul sezonului, sper să aducem titlul.” - A transmis Cătălin Cîrjan.