Gică Hagi a reușit să câștige titlul în SuperLiga alături de Farul Constanța, iar jucătorii săi sunt la mare căutare pe piața transferurilor din străinătate. Unul dintre aceștia este dorit de nu mai puțin de 3 cluburi din Serie A.

Adrian Mazilu, FarulFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

AS Roma, Bologna și Fiorentina, pe urmele lui Adrian Mazilu - Jucătorul de la Farul este comparat cu Khvicha Kvaratskhelia

Farul Constanța a câștigat titlul în SuperLiga cu un lot format din mulți jucători tineri, care în sezonul trecut nu însemnau mare lucru pentru fotbalul românesc.

Gică Hagi a creat niște adevărați fotbaliști cu care le-a devansat pe CFR Cluj și FCSB în drumul spre titlu, iar acum mai multe cluburi din Serie A s-au interesat de Adrian Mazilu.

Fotbalistul în vârstă de 17 ani a fost urmărit de scouterii italieni la meciul de la Euro U21 dintre România și Spania (0-3).

Potrivit asroma.live.it, situația lui Adrian Mazilu este urmărită îndeaproape de AS Roma, Fiorentina și Bologna, iar jucătorul este comparat de italieni cu Khvicha Kvaratskhelia, cel care a câștigat titlul recent cu Napoli și care a fost din Georgia pentru o sumă infimă, 11.5 milioane de euro.

„Cazul Kvaratskhelia este emblematic în Serie A și arată că este foarte important să acționezi prompt. Recentele știri arată că ”Giallorossii” ar fi interesați, alături de Fiorentina și Bologna, de Adrian Mazilu.

Atacantul de la Farul Constanța a generat o atenție mare în Europa, iar cluburile menționate mai sus i-au văzut performanta la meciul de tineret al României. După performanțele lui excelente din SuperLiga României, 5 goluri în 19 apariții, prețul lui ar trebui să fie în jur de 7 milioane de euro.” - precizează sursa citată.

6 goluri a marcat Adrian Mazilu în sezonul 2022/23 din SuperLiga.