În ultimele săptămâni, Universitatea Craiova s-a despărțit de mai mulți jucători. Bogdan Mitrea, Valerică Găman, Rivaldinho, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă au plecat de la formația antrenată de Eugen Neagoe, iar luni, un alt fotbalist a părăsit gruparea din Bănie.

Bogdan VătăjeluFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Bogdan Vătăjelu nu și-a mai prelungit contractul cu Universitatea Craiova

Clasată pe locul 4 la finalul sezonului precedent, Universitatea Craiova a renunțat la mai mulți jucători în această vară.

Bogdan Mitrea, Valerică Găman, Rivaldinho, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă au plecat de la Universitatea Craiova, iar luni, oltenii au anunțat despărțirea de Bogdan Vătăjelu, fotbalist cu 3 selecții la echipa națională de fotbal a României.

Acesta a avut contract cu echipa de pe Ion Oblemenco până la finalul acestui sezon și nu a dorit să-și prelungească înțelegerea.

„OFICIAL | Îți mulțumim pentru tot, Bogdane! Nu este un adio, ci mai degrabă un 'La revedere, pe data viitoare!', căci Bogdan Vătăjelu va fi mereu unul dintre noi. Pentru loialitatea și devotamentul tău în tricoul Universității, îți suntem cu toții recunoscători.

Căpitan

Idol al tribunelor

A contribuit la promovarea din 2014

A cucerit Cupa României

A cucerit SuperCupa României

236 de meciuri

18.671 de minute

13 goluri și 16 assisturi

TOATE ACESTEA PENTRU ȘTIINȚA! Îți dorim mult succes mai departe, Bogdan! Craiova va fi mereu casa ta.” - se arată în comunicatul oficial al clubului.