După ce l-a numit în funcția de antrenor principal al echipei pe Anton Petrea, Universitatea Cluj a confirmat transferul unui jucător ce are în palmares 5 titluri de campion al României, toate alături de rivala CFR Cluj.

Mihai BordeianuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mihai Bordeianu, un nou transfer pe axa CFR Cluj - Universitatea Cluj

Mihai Bordeianu a fost prezentat luni oficial în calitate de jucător al Universității Cluj.

Fotbalistul în vârstă de 31 de ani a semnat cu gruparea pregătită de Anton Petrea, asta după ce a rămas liber de contract după despărțirea de rivala CFR Cluj.

Cotat la 750.000 de euro conform Transfermarkt, Mihai Bordeianu a câștigat de 5 ori titlul de campion al României cu CFR Cluj și este un alt jucător care se alătură rivalei locale, după Alexandru Chipciu.

„Sunt fericit că am semnat cu ”U”, o echipă de tradiție în fotbalul românesc și cu suporteri minunați. Îmi doresc ca în sezonul care urmează să terminăm cât mai sus în clasament.” - a fost mesajul fotbalistului român, conform site-ului oficial al clubului.

În cariera sa, Mihai Bordeianu a mai evoluat pentru FC Botoșani, FCM Dorohoi și Al-Qadsiah FC.

131 de apariții a strâns în total Bordeianu pe prima scenă a fotbalului românesc. În septembrie 2019 a debutat și pentru echipa națională de fotbal a României, la care a bifat 4 prezențe.