Farul Constanța continuă campania de achiziții din această vară, cu gândul la participarea din preliminariile Champions League. Gheorghe Hagi a ajuns deja la al cincilea jucător transferat.

Gheorghe HagiFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Ionuț Vînă a revenit la Farul Constanța – Carlo Casap, despărțire după 11 ani

După Rivaldinho, Nicolae Carnat, Marco Borgnino și Fabio Vianna, Farul Constanța a anunțat sâmbătă transferul mijlocașului Ionuț Vînă.

Format de Academia Gheorghe Hagi, Vînă a câștigat titlul sub comanda „Regelui„ în 2017 și mai are în palmares două Cupe ale României și o Supercupă.

Vândut la FCSB în 2019, mijlocașul a plecat după doi ani la Universitatea Craiova, de care s-a despărțit în această vară, după ce în ultimul sezon a evoluat foarte puțin.

Constănțenii nu au pierdut până acum jucători importanți, deși există oferte pentru mai mulți titulari din sezonul trecut. Singurul incert de până acum este Louis Munteanu, împrumutat de la Fiorentina, pe care italienii și l-ar dori în lot pentru sezonul viitor.

Farul Constanța a anunțat și despărțirea de mijlocașul Carlo Casap, care în cei 11 ani petrecuți la Academie, Viitorul și Farul a ajuns la aproape 100 de partide în prima ligă.

Anterior, clubul anunțase despărțirea de atacantul Vlad Morar și fundașul Rolandas Baravykas.