Universitatea Cluj a făcut un sezon bun în SuperLiga și a ajuns până în finala Cupei României. Din păcate, Ioan Ovidiu Sabău a plecat de la prima echipă, iar acesta a fost înlocuit de Anton Petrea. Joi, ardelenii au oficializat transferul unui jucător adus de la FCSB.

Ianis StoicaFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ianis Stoica va fi împrumutat din nou la U Cluj

Universitatea Cluj va începe sezonul 2023/24 cu un nou antrenor, Anton Petrea, tehnicianul care a retrogradat în sezonul precedent alături de Chindia Târgoviște.

Ardelenii au făcut un sezon foarte bun și au jucat chiar și finala Cupei României, iar așteptările sunt mari în stagiunea următoare la „șepcile roșii”.

Joi, Universitatea Cluj a confirmat împrumutul lui Ianis Stoica, jucător care a evoluat și în a doua jumătate a sezonului precedent la clujeni.

Cotat la 750.000 de euro conform Transfermarkt, Ianis Stoica va lucra din nou cu Anton Petrea, după perioada FCSB.

„Ianis Stoica, încă un sezon la “U”

Tânărul atacant și-a dorit să continue la FC Universitatea Cluj, iar clubul nostru a ajuns la o înțelegere cu FCSB pentru prelungirea pe încă un an a împrumutului lui Ianis Stoica.

Jucătorul în vârstă de 20 de ani va îmbrăca tricoul Universității Cluj și în sezonul 2023/2024.” - se arată în comunicatul oficial al clubului.