Rapid București continuă schimbările din lot înaintea noului sezon din SuperLigă. Giuleștenii au renunțat miercuri la trei jucători, astfel că numărul plecărilor a ajuns la șapte.

Jucătorii echipei RapidFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Lukassen, Ongenda și Belu s-au despărțit de Rapid

În ziua reunirii lotului pentru pregătirea de vară, Rapid a anunțat despărțirea de Kevin Lukassen, Hervin Ongenda și Claudiu Belu, aflați la final de contract.

Belu a fost titluar în primul sezon în Giulești, dar în acest an a evoluat în foarte puține partide din cauza unor accidentări.

Ajuns vara trecută, atacantul olandez Kevin Lukassen nu a reușit să se impună în fața golgheterului Marko Dugandzic, reușind să marcheze de trei ori în 24 de apariții.

Fost jucător la Paris Saint-Germain, francezul Hervin Ongenda a sosit în pauza de iarnă la echipă și a evoluat în doar patru partide, fără să reușească să revină la forma care l-a scos în evidență la FC Botoșani.

Rapid s-a mai despărțit în această vară de Damien Dussaut, Younes Bnou Marzouk, Ljuban Crepulja și Antonio Sefer, vândut în Israel.

La capitolul sosiri, Omar El Sawy (Csikszereda), Răzvan Oaidă (FCSB), Christopher Braun (CFR Cluj) și Iulian Cristea (FCSB) vor juca în următorul sezon în alb-vișiniu.