Rapid continuă să se întărească în perspectiva viitorului sezon și marți a prezentat cel de-al patrulea transfer al verii, jucătorul fiind al doilea care sosește de la rivala FCSB.

Jucatorii celor de la FCSBFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iulian Cristea a semnat cu Rapid, după ce s-a despărțit de FCSB

Dacă în vara trecută CFR Cluj a fost principalul furnizor de jucători pentru Rapid, Costache, Ștefan și Dugandzic sosind în Giulești, acum rapidiștii s-au orientat către fotbaliștii rivalei FCSB.

Iulian Cristea a semnat un contract valabil pentru două sezoane cu echipa antrenată de Adrian Mutu și a fost prezentat marți.

„Mă bucur că am ales acest club de tradiție din țară și sper să facem performanță împreună. Sunt mândru de faptul că am primit această ofertă. Vin de la o rivală, dar acum îmi doresc să dau totul pentru Rapid.

E o atmosferă deosebită în Giulești, un public foarte frumos care te face să ți se ridice părul de pe mâini” – a declarat Iulian Cristea, pentru pagina oficială a clubului.

Format de Gaz Metan Mediaș, Cristea a evoluat la FCSB începând cu anul 2019 și are patru prezențe în echipa națională a României.

În această vară, Rapid i-a mai transferat pe Omar El Sawy (Csikszereda), Răzvan Oaidă (FCSB) și Christopher Braun (CFR Cluj).