Mircea Rednic a reușit să o mențină pe UTA Arad în SuperLiga, după ce a învins în dublă manșă la baraj Gloria Buzău (5-1 la general). Acum, arădenii pregătesc o adevărată revoluție la echipă și au anunțat despărțirea de nu mai puțin de zece jucători.

Mircea RednicFoto: VIRGINIE LEFOUR / AFP / Profimedia

Erico da Silva, Paul Anton și Philip Otele, printre cei mai importanți jucători care pleacă de la UTA Arad

Menținerea în prima ligă aduce restructurări de personal la UTA Arad.

„Bătrâna Doamnă” a supraviețuit barajului cu Gloria Buzău și a reușit să câștige cu scorul de 5-1 la general, rezultat ce a fost înregistrat chiar pe teren propriu în returul contra buzoienilor.

Mircea Rednic a promis că va face curățenie la echipă, iar sâmbătă arădenii au anunțat că se despart de nu mai puțin de 10 jucători.

„Zece jucători nu vor continua la Arad. Portarii Dragoș Balauru și Haralambie Mociu, fundașii Mihai Dobrescu, Erico da Silva, Marko Vukcevic și mijlocașii Desley Ubbink, Paul Anton, Philip Otele, Salvatore Marrone și Willie Barbosa nu vor mai continua în tricoul roș-alb.

Le mulțumim tuturor pentru aportul adus în perioada petrecută la Arad și le dorim multă baftă în viitor!” - se arată în comunicatul oficial al clubului, publicat pe site-ul oficial.