Rapid București va pleca într-un stagiu de pregătire de 13 zile în Slovacia, la Samorin, unde echipa antrenată de Adrian Mutu își va desfășura cantonamentul în vederea noului sezon al SuperLigii.

Jucătorii echipei RapidFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Rapid va întâlni Dunajska Streda, Gyor și Slovan Bratislava în cantonamentul din Slovacia

Clubul a anunțat reunirea lotului pentru data de 14 iunie și timp de aproape două săptămâni, jucătorii se vor pregăti în București, pe 25 iunie urmând să aibă loc sărbătoarea centenarului.

O zi mai târziu, delegația rapidistă se va deplasa în Slovacia, unde se va desfășura cantonamentul de vară, până pe 8 iulie.

Rapid a stabilit trei partide amicale, însă în compania unor adversari modești. Pe 28 iunie, giuleștenii vor da piept cu FK Dac 1904 Dunajska Streda, vicecampioana Slovaciei.

Trei zile mai târziu, Adrian Mutu își va testa jucătorii în compania divizionarei secunde maghiare ETO Gyori FC, pentru ca stagiul de pregătire să se încheie cu meciul din 5 iulie, împotriva campioanei Slovaciei, Slovan Bratislava.

Deși a anunțat transferuri importante pentru a se lupta la titlu în sezonul viitor, Rapid i-a transferat până acum doar pe tânărul Omar El Sawy de la Csikszereda și pe Răzvan Oaidă, pus pe liber de FCSB.

Următorul sezon al SuperLigii va începe pe 15 iulie, iar tragerea la sorți a calendarului va avea loc pe 27 iunie.