După un play-out fără înfrângere în SuperLiga, FC Voluntari a fost foarte aproape de a merge în finala barajului pentru calificarea în Conference League. Ilfovenii au fost învinși de FC U Craiova 1948 la loviturile de departajare (3-3, 5-4 d. l. d.) și au șanse mari să rămână fără antrenor în zilele următoare.

Liviu CiobotariuFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

Liviu Ciobotariu a recunoscut că are oferte din străinătate

Condusă cu 3-0 în minutul 80, echipa antrenată de Liviu Ciobotariu a avut o revenire fantastică în duelul cu FC U Craiova 1948.

Voluntariul a punctat de 3 ori în ultimele minute ale partidei, o dată în al 7-lea minut de prelungire.

La finalul partidei, Liviu Ciobotariu a declarat că nu are ce să le reproșeze elevilor săi, ba chiar a lăudat adversarul pentru prestația solidă.

„Un joc spectaculos, plăcut pentru spectatori, dar nerecomandat cardiacilor. Am început slab, ne-am apărat prea jos. Am avut o discuție cu jucătorii, pentru că lucrurile nu erau în regulă.

Am luat trei goluri care puteau fi evitate. Vreau să fac o paranteză și vreau să-mi felicit jucătorii pentru atitudine, pentru că au crezut în rezultat.

E clar că puteam să câștigăm acest joc dacă eram inspirați la contraatacuri. Până la urmă, vreau să felicit Craiova pentru calificare, a jucat bine, a avut posesie, a avut atacuri poziționale foarte bune.” - a spus Liviu Ciobotariu, potrivit Digi Sport.

Totodată, actualul antrenor al celor de la FC Voluntari a oferit câteva detalii și despre posibila plecare a sa din SuperLiga.

„În momentul de față, trebuie să mă liniștesc după jocul ăsta, pentru că am avut trăiri de la agonie la extaz și invers. Nu știu, o să văd, o să mă liniștesc și o să iau o decizie.

Mă gândesc la o schimbare, am și câteva oferte de afară. Nu știu, deocamdată am astea două zile, mă gândesc și o să vă dau un răspuns.” - a încheiat „Ciobi”.