FC U Craiova 1948 s-a calificat în faza finală a barajului pentru UEFA Conference League, după ce a învins-o la loviturile de departajare pe FC Voluntari (3-3, 5-4 d. l. d.). Seara putea fi una de coșmar pentru olteni, care au fost egalați în prelungiri după ce au condus cu 3-0.

Nicolo NapoliFoto: Inquam Photos / Justinel Stavaru

Nicolo Napoli, replică pentru Adrian Mititelu în privința demiterii sale

FC U Craiova 1948 a mai făcut un pas către cupele europene.

Oltenii au trecut la penalty-uri de FC Voluntari, echipă care a fost foarte aproape de a-i lua locul Craiovei în finala barajului.

Ilfovenii erau conduși cu 3-0 în minutul 80, dar au revenit fantastic și au trimis partida în prelungiri.

La finalul loviturilor de departajare, după ce a mai scăpat din emoții, Nicolo Napoli a tras concluziile partidei, dar a avut și un răspuns pentru Adrian Mititelu, care a anunțat acum câteva zile că nu îi va prelungi contractul italianului pe banca Craiovei.

„În fotbal, nu e nimic asigurat până când arbitrul fluieră finalul meciului. Îi felicit pe băieți, au jucat foarte bine în prima repriză. Dar în repriza a doua n-am jucat foarte bine și am ajuns la penalty-uri.

Am picat? Am avut 3-0, când adversarii revin și fac 3-3 e normal ca fotbalist să pierzi puțin din încredere. Dar important este că ne-am descurcat bine la penalty-uri.

I-am schimbat pe Bauza și pe Bahassa pentru că au avut probleme la nivel fizic. Important este că fotbaliștii mei s-au descurcat bine la penalty-uri.

E foarte important că am câștigat, dar mai avem un meci. Nu regret nimic, pentru că decizia de a pleca a fost a mea. Am zis: când se termină campionatul, plec acasă! Acum mă gândesc la plecarea acasă, la familia mea, la nepoțelele mele.” - a transmis Nicolo Napoli, potrivit Digi Sport.