FC U Craiova 1948 a învins-o pe FC Voluntari în primul baraj de calificare pentru preliminariile UEFA Conference League. Oltenii au condus cu scorul de 3-0, dar au fost egalați incredibil și au avut nevoie de lovituri de la 11 metri pentru a merge mai departe la cel de-al doilea baraj, unde vor întâlni o formație din play-off.

Jucatorii echipei U Craiova 1948Foto: Anca Tepei / Shutterstock Editorial / Profimedia

FC U Craiova 1948 a învins-o pe FC Voluntari în barajul pentru preliminariile Conference League

Echipa patronată de Adrian Mititelu a făcut un prim pas important către preliminariile UEFA Conference League.

Formația pregătită de Nicolo Napoli a învins FC Voluntari în Bănie, însă a avut mari emoții, deși conducea cu scorul de 3-0.

Aurelian Chițu a deschis scorul pentru gazde în minutul 36 al partidei, iar la pauză oltenii au condus cu scorul de 1-0.

În partea secundă, Baeten (min 61) a majorat avantajul pentru FC U Craiova 1948, iar Aurelian Chițu (min 64)a făcut 3-0 din pasa lui Bauza, 3 minute mai târziu.

Finalul de meci a fost unul de infarct pentru gazde. Mai întâi Naser Aliji a redus din diferență pentru ilfoveni (min 78), iar în minutul 83 acesta a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaș galben.

Chiar și așa, Voluntariul a mai punctat încă o dată, din lovitură de la 11 metri. Runar Mar Sigurjonsson (min 85) a fost cel care a înscris de la punctul cu var.

Lovitura de teatru s-a produs în al 7-lea minut de prelungire, când Igor Armaș a marcat și a trimis meciul în prelungiri.

S-a ajuns la loviturile de departajare, acolo unde gazdele au avut câștig de cauză, după ratările ilfovenilor (Armaș și Paz)

Oltenii își vor afla adversara la finalul acestei etape de play-off. Aceștia vor întâlni formația care se va clasa pe locul 3, CFR Cluj sau Universitatea Craiova.

Aici poți vedea rezumatul partidei dintre FC U Craiova 1948 și FC Voluntari