​Farul Constanța a revenit incredibil în partida cu FCSB (3-2) și a câștigat titlul de campioană în SuperLiga. Gică Hagi a dezvăluit ce a făcut la pauza meciului de la Ovidiu, când formația sa era condusă de gruparea roș-albastră.

Gheorghe HagiFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

>> Gică Popescu și bugetul de care a avut nevoie Farul pentru a deveni campioană

Farul a revenit de la 2-0 în meciul cu FCSB din SuperLiga

Titlul cucerit de Farul Constanța este cu atât mai frumos cu cât marinarii au reușit o revenire de senzație pe teren propriu.

FCSB a marcat de două ori prin Adrian Șut și Andrea Compagno, iar meciul era ca și rezolvat la jumătatea primei reprize.

Totuși, constănțenii nu au renunțat, iar până la pauză aceștia au redus din diferență după o eroare a lui Ștefan Târnovanu.

În partea a doua a jocului, echipa lui Elias Charalambous a fost de nerecunscot, iar Farul a întors rezultatul și a câștigat titlul cu o etapă înainte de finalul sezonului.

La câteva zile de la meciul extraordinar realizat de băieții săi, Gică Hagi a dezvăluit pentru Digi Sport ce le-a transmis jucătorilor la pauza meciului de la Ovidiu.

„Dacă vă uitați pe imagini le-am zis să continue, să aibă încredere în ei. Tot timpul, mental, trebuie să rămâi conectat la obiectivul pe care îl ai, 3 puncte. La pauză asta le-am spus, eu nu intru în primele 5 minute în vestiar. Stau cu staff-ul și vorbesc ce e de făcut.

După intru eu și le zic ce trebuie să facem. Dădusem gol, era un lucru pozitiv. Au discutat între ei, am intrat și le-am spus să se liniștească. Atacanții noștri coborau prea mult în prima repriză.

De asta nu am fost periculoși. La pauză am reglat lucrul ăsta. Le-am spus să stea mai bine între linii și să combine mai mult.” - a spus „Regele”.

>>> Mesajul președintelui FRF pentru Gică Hagi după cucerirea titlului cu Farul Constanța

>>> Farul Constanța anunță primele transferuri în calitate de campioană a României

>> Antrenorul FCSB-ului și explicația pentru o seară neagră

>> Ce urmează la FCSB după ratarea titlului - Salariile pe care le încasează Valeriu Argăseală și Mihai Stoica