Rapid București a ratat șansa de a se apropia de Universitatea Craiova și a pierdut în meciul direct contra oltenilor, chiar pe stadionul din Giulești (3-2), în urma unui duel încins.

Adrian MutuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Adrian Mutu anunță spectacol în FCSB - Rapid

Rapid București a pierdut pe teren propriu în fața Universității Craiova, asta deși elevii lui Adrian Mutu au jucat aproape o repriză în superioritate numerică.

Chiar și așa, oltenii au dat dovadă de prezență de spirit și au plecat cu toate cele 3 puncte din Giulești.

La finalul partidei, tehnicianul giuleștenilor a tras concluziile eșecului, dar a anunțat și spectacol la meciul din ultima etapă, cu FCSB.

„E o seară ciudată. În prima repriză am făcut un joc bun. În a doua repriză, după eliminarea lor, am făcut greșeli în apărare.

Nu știu de ce s-au oprit (n.r. la golul trei al oltenilor). Arbitrul putea să oprească faza, pentru că aveam un jucător la pământ. Jucătorii de la Craiova puteau să dea dovadă de fairplay.

A fost o greșeală a noastră. A fost o greșeală colectivă. Suntem pe final de sezon. Vor fi schimbări. Am făcut deja o evaluare, suntem cu ea pe terminate.

În afară și de acea greșeală la golul doi, eram peste ei. Trebuie jucători care fac diferența. Când echipa se oprește, mă deranjează foarte tare.

O să facem schimbări. Nu are rost să spun de întinerire. O greșeală ne-a costat la golul doi. Cred că am făcut un meci bun.

Încercăm să câștigăm acel meci (n.r. cu FCSB). Știți rivalitatea dintre noi și FCSB. O să fie un meci spectaculos.” - a transmis „Briliantul”, potrivit Digi Sport.

Clasament play-off SuperLiga

1 Farul Constanța 50p

2 FCSB 46p

3 CFR Cluj 42p

4 Universitatea Craiova 40p

5 Rapid București 35p

6 Sepsi Sfântu Gheorghe 26p