Universitatea Craiova a câștigat luni seară pe terenul celor de la Rapid București (3-2), la capătul unui meci foarte spectaculos disputat în cadrul etapei cu numărul 9 din play-off-ul SuperLiga.

Adrian MutuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Universitatea Craiova a câștigat cu Rapid în inferioritate numerică

Formatia antrenată de Eugen Neagoe a obținut o victorie importantă în lupta pentru a patra poziție în play-off-ul SuperLiga.

Oltenii s-au impus cu greu în Giulești, dar s-au apropiat și de locul 3, ocupat de CFR Cluj.

Giuleștenii au deschis scorul în minutul 33 prin Marko Dugandzic, care a transformat o lovitură de la 11 metri, dar oaspeții au egalat prin Andrei Ivan (min 43), care a reușit să puncteze tot dintr-un penalty.

În partea secundă, jocul s-a încins și mai mult, iar Căpățînă a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat în minutul 47.

Chiar și așa, oltenii au trecut la conducere prin același Andrei Ivan, care a realizat dubla din pasa lui Jovan Markovic (min 52).

7 minute mai târziu, Rapidul lui Mutu a egalat prin golgheterul Dugandzic, acesta reușind să transforme un nou penalty primit de echipa sa.

Cu toate că rapidiștii au forțat victoria, cei care au dat lovitura au fost tot oltenii. Alexandru Crețu a marcat golul 3 pentru oaspeți și a stabilit scorul final al partidei.

Aici poți vedea rezumatul partidei dintre Rapid București și Universitatea Craiova

Clasament play-off SuperLiga

1 Farul Constanța 50p

2 FCSB 46p

3 CFR Cluj 42p

4 Universitatea Craiova 40p

5 Rapid București 35p

6 Sepsi Sfântu Gheorghe 26p